Sn: Hocam 47 yaşındayım, kendimi bildim bileli burnumda tıkanıklık ve sürekli doluluk mevcut, sırf bu yüzden toplumda konuşamamaktan ve burnumu sürekli temiz tutmak için 2 saatte bir tuvalete gitmekten yoruldum .geceleri bu yüzden sürekli ağzımdan nefes almak zorunda kaldığımdan kışın sürekli boğazlarımı üşütüp hasta oluyorum.horlamada mevcut. cerrahpaşada polikilinikde muayene oldum eyrilik var ameliyat yapalım dedi asistan Dr Sonra Uzmana gittim eğrilik var dedi uyku testine tabii tutdu.sonuç olarak sprey ve antibiyotik verdi.Ameliyata gerek yok dedi. iki sene sprey kullan damarları büzsünki akıntı gelmesin dedi.Koku antibiyotikten sonra kayboldu tekrar başladı.Koku çok kötü ve sürekli burnumu temizleme ihtiyacı hissediyorum. burnum doluyor tıkanıyor. BENİM SORUNUM ÇOK MU BÜYÜK Kİ Bİ ÇARE BULAMADIK . ANLIYAMADIM. Önerileriniz için teşekkürler
Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ
10. 19:14:36
muayene ve tekik yapmadan kesin birsey soylemek zor. ama istanbulda iseniz anadolu yakasında sema hastanesinde Doc.Dr.Lokman beyi tavsiye ederim. ona muayene olabilirsiniz. gecmiş olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.