Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2010, 01:59 PM   #9 (permalink)
gulumser
Üsteğmen
 
gulumser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulumser will become famous soon enoughgulumser will become famous soon enough
Standart Cevap: En Basit Çakra Açma Yöntemleri

Alıntı:
kenann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meditasyonda ''OM'' kelimesinin tekrarı:
Yapılan her zikirde, ne kelime olursa olsun, beyinde belirli bir frekansta dalgaboyu üretilerek, beynin görev dışı olan hücreleri, o frekansla programlanır..

Şayet CİNNİ ilhamla gelmiş bir kelime ya da budistlerin meşhur "om" kelimesi gibi bir zikir yapılırsa; kişinin beyninde o istikâmette bir gelişme sağlanır ve insan farkında olmadan 3 harfliler ile rezonansa girerek bir takım ilhamlar almaya başlar. Ve bunun sonunda, verilen ilhamlara göre, kendini, UZAYLI veya EVLİYA, veya MEHDI veya PEYGAMBER veya ALLAH olarak görüp; çeşitli mantıksal bütünlükten uzak fikirler içinde heba eder.
Bu yazı Üstad Ahmet Hulusi'nin "dua ve zikir" adlı eserinde bir kısım..
OM kelimesi iblisin bir tuzağıdır davetidir.
"OM" kelimesi zihinde ileri yönlü bir açılımın aksine tamamen geriye dönüş bir düşüş sergilemektedir. Ayrıca beyninizin bazı önemli kanallarını göremediğimiz varlıkların hizmetine sunmakta ve sizler üzerinde kolay bir kontrol sağlamalarına neden olmaktadır. Şahsım olarak bende bu kelimeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tabi size kalmış istediğiniz kadar söyleyin.İnanmak istemeyen inanmaz arkadaşlar.Heryerde buna benzer uyarılar var bende söylemiyorum.
kesinlikle katılıyorum size,OM çok tehlikeli bir kelimedir,Ahmed Hulusi nin konu ile ilgili e-kitabını okumanızı tavsiye ederim bende...
__________________
"Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana)
gulumser isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla