Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 04:36 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Meleklerle Irtibat?

Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
Redflowers öncelikle tsk ler.. Ama anladigim kadariyla sen kendi ic sesine meleklerin sana bir yardimi yada konusmasi olarak nitelendiriyorsun... O zaman Meditasyon da neden icimizdeki sesi susturmaya calisiyoruz.. ilk adim olarak beynimizi susturmayi ögrenmeye calismiyor muyuz ? Yoksa o icimizde konusan tamamiyle bir melek mi ???
Ben meleklerimizin bizimle irtibata gecmek isterlerse daha farkli bir sekilde gececeklerine inaniyorum.. Örnek vermem gerekirse ; enerjileriyle , silüliyet gibi görunus olarak yada hissiyat olarak vs vs...

Eger senin dedigin gibiyse o zaman nasil ayirt edebiliriz ki beynimizin bize 2, bir ic ses olarak oyun oynamadigini ??
Canım ya sen yanlış anlamışsın ya ben yanlış anlatmışım.İç sesle,zihin sesi arasında çok fark vardır.Bunu çalışmalar yaptıkça sende farkına varıcaksın.Bak mesajının sonunda hissiyat kelimesini kullanmışsın.İç sesten kastım benimde budur.Zihin sesi tamamıyle senın kontrolun altında olan bir sestir.Ne konuştuğunu,ne söyleyeceğini bilirsin ama susturmak zor özellikle ilk başlarda imkansız gibi görünür.Daha çok geçmiş olaylar üzerine yorum yapar zihin sesi,ya da o anda yaptığın şeyle ilgili sana bir çok şey söyler iyi veya kötü.

Ama meleklerinden aldığın cevaplar farklıdır.Bunları zamanla daha kolay anlayacaksın.Aldığın cevaplar beklediğin yada almak istediğin değildir.,Her sorduğunda bu şekilde oluyorsa cevaplar,evet bu zihin sesindir.Yaptığın meditasyona göre meleklerini siluet şeklinde görebilir misin bilmiyorum.Ben isim takmadığım gibi onları görmeye de çalışmadım.

Zaten her daim yanı başımda olduklarını biliyorum ve bu bana fazlasıyla yetiyor.

Sevgiler.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla