Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 04:12 AM   #112 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:
Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
su duru bir de 1.sayfanın en başında bir download linki var.oradan da indirmeyi denedim.download ediyordu.bi de oradan dene istersen.olmazça başka bi çözüm bulunur ;)

Peacemaker cevabin icin cok tesekur ederim
tekrar denedim ama varyaaaaa inanilir gibi degil yine olmadi, bugun o kadar cok denedimdi tekrar olmayince sinirlerim iyice bozuldu.. ... vardir bundada bir hayir diycem amaaa...uuufffff olmuyor olmuyooooorrr bende vazgectim...
rica ederim.garip ben bugün yine denedim ve yine sorun olmadan indirdim..senin için upload ettim yeniden rapid e bir dene istersen.Bide bunları denerken mozilla gibi ikinci bir tarayıcın varsa bununla da downloadı dene.Sorunun tarayıcıdan olacağını sanmıyorum ama bakalım bakalım.
İşte link
http://rapidshare.com/files/12800656...-ance.rar.html
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla