Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2008, 04:51 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: iki sorum var...

Emotional_ss öncelikle yanımıza hoşgeldin.
An farkındalığı insanda yavaş yavaş gelişen bir olay.Mesela hergün gözümüzü günde milyon kez kırparız,sayısız kere nefes alırız ama bunlar otomatik davranışlardır.İşe önce bunların farkında olarak başlamalısın.Gülümsediğinin,baktığının farkında olarak başlamalısın.İlk başta biraz sıkıcı hatta saçma gelebilir ama bunlar an farkındalığı geliştirir.

İlk 10 gün suçluluk+egoyla başla.Sonra program senin kafanda şekillenir zaten merak etme.Benim şuna ihtiyacım var dersin.Demesende bizler sana zorla dedirtiriz.

Müziğe odaklanman gerekmiyor.Hatta uyurken kulaklık yardımıyla bile dinleyebilirsin.Kitap okuyabilir,televizyon seyredebilirsin.Bilincin onu algılar sen merak etme.

Telkin metinleri sadece telkin içeriğini verir,bu telkinde ne var diyenler girip okusun,kafasında soru işareti oluşmasın diye verilmiştir.Ne telkin verildiğini bilmen için 1 kere okuman yeterlidir.Devamlı okumana gerek yok.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla