Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 04:44 PM   #2 (permalink)
etterna_
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: size de oluyor mu bu?

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
aklim calisiyor da aklimin yap dedigini yapmayan bir ben var ortada iste bununla sorun yasiorum hepsi bu kadar. belkim etterna biseyler biliyordur der diye hani diyiverdim.

ne kaldi geriye? yeni sorunlar bulmak.. sorunsuz hayatin keyfi yok be:))) bence simarmak hepimizin hakki sevinince..
Canım aynen benimde şu anki sorunum bu. Korkmuyorum işsizlikten korktuğum kadar korkmadım hiçbişeyden.Ama korkmuyorum.Senin gibi karanlık evde bahçeye de karanlıkta çıkacak kadar cesur olamadım henüz bu fobiyi yenmem güç. Ama ne varki aklım seneye dikey geçişle boğaziçine girebilirsin çalış diyo ama internet elimi kolumu bağlıyo, internet müptelalığına da bi telkin gerek. Ev işleri var yapacak bi ben ama internette kim tavla oynayacak o zaman :))
Aklım yap diyo, bi rehavet ki sorma gitsin.Ama bana üzüntü vermemesi de yine telkinlerin marifeti olsa gerek.Ha bu gün biraz erken kalktım da biraz ev işi yaptım sayılır