Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 11:54 PM   #4 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Yeni Başlıyorum !

Alıntı:
quetzlcoatl Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese merhaba ! Sitenizi -ne yazık ki- yeni keşfettim ve telkinleri hemen indirmeye başladım . Yaklaşık 4 senedir etkisiz depresyon ve siklotimik bozukluk tedavileri görüyorum ve ilaçlardan bıkmış durumdayım . Yalnız aklıma takılan bir şey var : Ben Tıp doktoruyum ve gündüzleri çalıştığım için işyerinde telkinleri dinlemem mümkün değil . Acaba sadece geceleri uykumda dinlesem yeterince etkili bir sonuç alabilir miyim ? Şu anda çok ümitliyim ve bu işe inanarak başlıyorum , umarım herşey güzel olur . Görüşmek üzere...
öncelikle hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlarınızın olacağına yürekten inanarak, böyle bir aileye kaıldığınız için bizler teşekkür ederiz.


biri üstad mı dedi
öncelikle indirmiş olduğunuz telkinli müziklerimizden en başta suçluluk ve ego güçlendirici isimli olanları dinlemenizde fayda var.
bir telkin için toplamda 70-80 saat dinlemeniz önerilir. ama bu 70-80 saat ortalama bir değerdir. sizde daha erken etkiler görülebilir.
telkinlerimizden her biri günde 8 saat civarı dinlenildiği vakit anılan 70-80 saat ortalamaya yaklaşık 10 gün gibi bir sürede ulaşılıyor.

gündüz dinleyemediğinizden bahsetmişsiniz. gece hatta uyurken bile dinleyebilirsiniz. herhangi bir sakınca yok. ve hatta faydası var.
daha detaylı açıklamalar;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...gorurum-b11.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...aliyim-b176.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...iliyor-b290.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lariniz-b15.0/


__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla