Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 12:25 PM   #9 (permalink)
disik82
Üsteğmen
 
disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 266
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: disik in bulduğu ingilizce hipnoz u çevirelim. hadi...

fırsat oldukça kaçamak yapıorum işyerinde:) buyrun bir posta daha...

You will soon notice a door. This door leads to the Source of all Power. Just being outside the door, you can feel the incredible Power radiating from within. You may open the door and walk through now.

The sense of Power here is almost overwhelming. But you are quickly getting used to it. You are starting to absorb the Power that is thick in the air here, you are breathing it in which each breath that you take. Every time you breathe in, you are taking more and more Power into your being, and each time you breathe out, that Power is becoming a part of you. This Power that you are breathing in is transforming you, giving you more abilities and Powers.

Kısa bir süre sonra bir kapı fark edeceksin. Bu kapı gücün kaynağına götürüyor(aslında[bu kapı gücün kaynağına açılan bir kapı] daha güzel olur). kapının dıştarafında olsan bile, içerden yayılan inanılmaz gücü hissedebilirsin.şimdi kapıyı açmalısın ve içinden geçmelisin.
Burada hissedilen güç neredeyse karşıkonulmazdır. yani buna hemen hemen alışıyorsun. Buradaki havanın içindeki yoğun gücü içine çekmeye başlıyorsun,onu her nefes alışında soluyorsun(içine çekiyorsun nefesle). içine çektiğin her nefeste, daha fazla güçle doluyorsun ve her nefes verişinde güç, senin bir parçan olmaya başlıyor. içine çektiğin bu güç seni dönüştürüyor,sana daha fazla nitelik ve güç veriyor.

part 4
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla