Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 05:22 PM   #3 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: disik in bulduğu ingilizce hipnoz u çevirelim. hadi...

Focus now on your breathing. Take nice, deep breaths. Slow and easy. Breath in to a count of 3. One, two, three. Breath out to a count of 5. One, two, three, four, five. Do this several more times. Breathe in to a count of 3. Breathe out to a count of 5. Breathe in to a count of 3. Breathe out to a count of 5. Yes. You're doing very well here. With each breath you take, you are getting more and more relaxed. And as your body relaxes, the focus of your mind improves.

şimdi nefesine odaklan. deriin nefes al, yavaş ve kolay. nefes alıyorken 3'e kadar say. bir, iki, üç. nefes nefes veriyorken 5'e kadar say. bir, iki, üç, dört, beş. bunu bir kaç kere yap. nefes alıyorken 3'e kadar say. bir, iki, üç. nefes nefes veriyorken 5'e kadar say. bir, iki, üç, dört, beş. nefes alıyorken 3'e kadar say. bir, iki, üç. nefes nefes veriyorken 5'e kadar say. bir, iki, üç, dört, beş. evet. işte böyle. herbir nefes alışında daha da gevşiyorsun. ve vücudun gevşerken, zihnine odaklan.

part 1
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla