Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 02:55 AM   #28 (permalink)
mecucyecuc
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
mecucyecuc is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR)


1-)Fikirlerime cevap olarak, geç de olsa,bir şeyler yazıldığı için çok sevinçliyim.Teşekkür ederim.
2-)Üslubuma bakarsanız,cümleleri ve sözcükleri gayet özenli bir şekilde seçerim.Kimseyi aşağılamamak için.
3-)Zihin gücüyle kaşıkları yamuttuğunu idda edenlere hodri meydan.Buraya videolarınızı bekliyorum.Lütfen anlaşılır videolarla yanıltın beni.
4-)Metafizikle uğraşan arkadaşlar olarak, hepinizin fenomeni izlediğini tahmin ediyorum.Fenomendeki asıl adamın, 1 kez olsun kaşığa sadece bakarak eğdiğine şahit olanınız hanginiz!!!!!
Cebinden çıkardığı elini kaşığa sürterek direk olarak kaşığı kırdığını, daha sonra da kaşığı eğer gibi numara yaparak 2 parça yaptığını hala göremediniz mi???
Farzedelim ki cebinde cildin protein,karbonhidrat ve yağ yapısına zarar vermeyen asitli özel bir karışımın, mendiline sürülü olması hiç mi olanaklı bir secenek değil????
Moderator arkadaşımın da metafiziğin gerçekliği konusunda bana katıldığına çok sevindim lakin; millet olarak nerden öğrendiysek herşeye saygı duyuyoruz.Özellikle de,okumadan ve okuduğunu irdelemeden entellektüel olduğunu sanan kesim yapıyor bunu genelde.
Arkadaşım ben insanlarımı ilizyonla kandıranlardan bahsetmiyorum,onlar yine anlık eğlence yapıp geçiyorlar.Metafizik gibi kanıtlanmamış işler,insanlarımızda gereksiz zaman kaybı ve boş bir uğraştır.Çünkü gerçekliği hala bilim adamları önünde isbatlanabilmiş değildir.
Tekrar tekrar söylüyorum.Ben gençlerimizin daha faydalı uğraşlarla kafalarını yormalarından yanayım.Ama sen hala saygı duymak lazım diyorsan.Doğruluyu isbatlanmamış,faydalı hiç bir getirisi olamayan, zaman ve enerji kaybına neden olan işlere milletimizi yönlendirerek nasıl bir uğraşa saygı duyduğunun farkında değilsin diye düşünüyorum.Saygılarımla
mecucyecuc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla