Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2007, 01:37 PM   #2 (permalink)
Deria
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 116
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

bugün 1 mayıs. ritmotransa başlayalı 3. günüm.
dün gece siteye bir türlü bağlanamadım şimdi başka bir yerden yazıyorum ve malesef hemen çıkmak zorundayım.
dün gün boyu arkdaşlarıma rtimotranstan ve siteden bahseettim. insanlar benim neden bu müzikleri dinlediğime gerçekten çok şaşırdı çünkü beni kendine güvenli ve dik yürüyen bir insan olarak tanıyolarmış. benim önceden de dik yürüdüğümü söylediklerinde oldukça şaşırdım. ama yine de ben birşeylerin eksik olduğunu hissediyorum ve dinlemeye devam edeceğim.
bugun sınavım olduğu için dün gün boyu ders çalıştım yaklaşık 400 sayfa not birikmiş ama hepsini son güne bırakmak zorunda kaldım. Allahtan ders çalışrken müzik dinleyebilen bir insanım da bir taraftan da telkinleri dinledim. ama akşam saatlerinde başımda bayağı bir ağırlık hissetmeye başladım. o kadar da yüklenmenin etkisiyle olsa gerek kafam kazan gibi oldu. daha sonra bi süre dinlemeye ara verdim. üç beş saat sonra kafam hafifledi.
dün kendimi gayet enerjik hissediyordum, çok konuşuyordum ve konuşurken insanların gözlerinin ta içine bakıyordum. ama bugun ankarada hava biraz bulanık ve bende biraz durgunum sanki. üstelik beynimde bir ağırlık var ve sebebi nedir bilemem başım dönüyor. şimdi sınavdan çıktım. ve üç beş soru için dörtyüz sayfaya çalıştığımı farkedince üzlüdüm ama hocanın ne soracağını nerden bilebilirdim ki. ne de olsa risk almayı sevmem.
şu anda telkinleri dinleyemiyorum çünkü mp3 çalarımın şarjı bitti. halbuki daha dün doldurmuştum. keşke pilli olsaymış yedek pille dinleme imkanım olurdu. bu durumun benim için sorun yaratacağını farkettim. inş şevkimi kırmaz bu durum.
iyi ki acelam var benim çenem düştü. şimdi gidiyorum ama tekrar döneceğim.


__________________
----CARPE DIEM----
Deria isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla