Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 02:07 AM   #19 (permalink)
metin06
Üsteğmen
 
metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 194
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

arkadaşlar başlığı biraz geç gördüm ama görmesem de böyle bir başlık açıcaktık zaten.. çünkü hakikaten kepostan o kadar konsantre bilgiler aldıkki harika bir seminer oldu..
Herşeyden önce keopsa bize bu kadar yoğun bilgiyi bu kadar sabırla ve bu kadar doğru biçimde üstelik te bu kadar uzun zaman aralığında(tam gün) aktardığı için çok teşekkür ediyorum ..hepimizle teker teker ilgilendi bizi sabırla çektiğin için hatta beni özellikle tsk. :)) aynı zamanda shaman da bize evini açtı ona da güzel misafirperverliği için tesekkür ediyorum..gerçi seminerin güzel olacağı bir gün önceki toplantıdan belliydi.
Arkadaşlar merak ediyorlar tabi..Şöle söyliyeyim eft deep peat sedona pressicion gibi teknikleri uygulayarak öğrenme şansımız oldu bi kısmını bilen arkadaşlar vardı belki aramızda ama genel olarak çoğu uygulamayı yapmamıştık sanırım.Mesela ben eft yi uygulamıştım da ama bir sedona tekniğiyle tek tek olaylara gitmek ya da deap peat ile kutupsallıkları yok etmek ve bunalrı uygulama olarak görmek çok yararlı oldu.Babacım inşallah orda işin bittiğinde devamını İstanbul da getirirsin diyorum (keopsa).He bu arada geçen ofise orta yaşın üzerinde bir kişisel gelişim hatta eft öğreticisi olarakta çalışan geldi onunla tanıştık o da Bülent Altınkaya ile tanışmak istiyor hatta onada sitemizden bahsettim mailimi felan verdim.Bir oturduk.. oldukça uzun bir sohbet yaptık belki üç dört saat ben anlattım o anlattı ben anlattım o anlattı ve sonuç olarak onunla da bayağı güzel paylaşımlarımız oldu..
En önemlisi de benim yaklaşık 15 sene önce okuduğum dianetics isimli kapsamlı bir kitap vardı ki ondan bahsedince birden acaip bir konu açıldı ve onun da şu anda en son ilgilendiği konu bu dianetics ten çıkma çok iyi bir teknik var hatta sitenin adresini de aldım ama ingilizce peakstates.com vakit olduğun da bakacağım çok iddialı şeyler varmış.Temiz insanı oluşturmak konu ama bu temiz insan harika bir şey yani bütün aşırılıklarından ya da travmalarından temizlenmiş istediğini istediği anda yapabilen v.s. bir insan.
Yani paylaşacağımız daha çok şey var galiba ..belki her son başlangıç aslında..bu bir anlamda bilginin sonsuzluğunu da ispatlıyor..Öğrendikçe daha ne kadar bilmediğim şey olduğunu öğreniyorum..
Heeeerkeze sevgiler..
he cafemizi imgeleme işini ihmal etmiyoz demi arkadaşlar sanemce duru...hade bakem
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla