Ynt: matrix'e hükmedin güzeller
ben kimin özelden yazdığını bilmiyorum..ama bu bölümü gerçekten bir kurs gibi düşünüyorum, dikkat edin bakın bir çok konuda çok çelişkili mesajlar var çünkü kaynak çok fazla...matrix konusunda ise kaynak tek en azından ben kuantum konusunu anlatan kitapları saymazsak tek olduğunu sanıyorum..burada uygulamalarınızla..matrix'i uygulamalı olarak tekrar yazacaksınız diye sevindim.kitabı bende okudum..uyguluyorum..kitapta açıklanan uygulamalar, çok fazla değil.( her konuyu içermiyor) .şimdi sizler her konuda uygulamalarınızı yazdıkça sistem daha çok zenginleşir...aşkolsun derken çok da ciddi bir kınama içinde değildim..ay kıyamam ben size, böyle faydalı bir konu başlattığınız için sevinmiştim..gizliden yürütülmemesi için biraz şaka yollu sitem ettim sadece..çünkü sorduğunuz sorulardan aldığınız cevaplardan faydalanan çok olacak..konuyu sulandırmamak için,çok fazla yazmamaya gayret ediyorum..çiçeğe böceğe aklınıza gelen her şeye uygulayın..bu hem sizin konuyu kavramanıza yarıyacak..hemde diğer arkadaşların dur bakayım benim çalışmak istediğim konuda bir arkadaşım daha önce çalışmıştı deyip onlara kaynak olacak.ve oda çalışmasında ufacıkta olsa çalışmayı geliştiren bir katkıda bulunacak..., herkes kendi deneyimini yazarsa..çalışma alanları genişleyecek..hadi size kolay gelsin..mavi fırçam özelden senin yazdığından haberim yoktu..nedeninide açıklamışsın yanlış yaptım diye üzülme..yanlışın yok..hepinize saygılı sevgiler |