Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 12:00 AM   #43 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Alıntı:
felistigris Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Turgay sana günlük Soru Sorma Limiti koymak lazim
Hepsini nasil cevaplayacağiz 44
Erken uyanma hissi bu kilo verme ada telkinini dinleyince olabiliyor.Kişiye göre değişiyor tabii ki..Bir kaç günde olur bir haftada olur.
atakan bey sıze bu sorum? malum bu ısın ustadı sız olarak görunuyorsun nuz ..tum telkınlerı duzenlı bı sekılde dınledınız mı?? dınledıysenız halen eksık olan bısıler göruyormusunuz..( ki mutlaka avrdır ve bunlar nedır) cok özelınız deılse paylasalım...bır de muzıklerın arkasında ara ara sesler duyuyoruz bn dıkkat ettım ıngılızce var bırde Turkce konusan..ıng nın uzerıne kayıt yapmanız gereklı bı durummuydu? muzık versıyonlarından bırının dıerlerınden daha etkılı olma durumu söz konusu mu?=..)) bu adar yeter...tşki ler
Telkinleri düzenli dinledim.Halende her gün olmasada haftada bir kaç gün tekrar ediyorum.Kişisel gelişimin sınırı yoktur.Eksik olan şeyler bitmez.Ancak eskisine göre kendimden çok daha memnunum.Daha mutlu ve daha iyiyim.
İngilizce telkin konuşması yoktur.Sadece new age müziklerinde duyduğunuz sesler olabilir.Onlarda şarkının kendi doğasında olan sesler olabilir.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla