Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 03:27 PM   #10 (permalink)
metco
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metco is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı Korkusu

Öncelikler herkese merhaba. Adım Mehmet
Bende başarıdan korkanlardanmışım ne güzel ki bunu keşfedebildim.

Dün Türkiye Almanya maçından sonra bi an şöyle düşündüm. ya iyi ki finale çıkmadık. çıksak neler olurdu ülkemiz maddi manevi krizde, insanlar mutsuz eğer bunu başarır bir de kazara kupayı alırsak nasıl yaparız diye düşündüm. bunun gibi bir düşünceyi fenerbahçe chealse maçında da düşünmüştüm.
Jeton sonra düştü bende. 33 yaşındayım üniversiteyi paralı okudum hayatımda tek başardığımı hissettiğim kendi kendime yaptığım firmamın web sitesi ve bunun için de ne deneyimim ne işim ne de okul bilgimle alakası vardı. Sadece internet yardım etti bana. Ama bu iş çevremde çok takdir aldı hatta beni hiç tanımıyanlardan bile . ama şimdi hevesim bile yok kendi sitemi bir tıkla açmaya. İşlerimde hep vurdum duymazlığa gitmişim. Küçük iş, büyük iş diye sallamışım bunları şimdi şimdi farkına varıyorum.

En kötüsüde hayatta hiç hedefim olmadı kendime hedefde bulamadım. Çok projeler ürettim ama peşinden koşmadım. "Ya zaten tek atımlık kurşunum var ya ıskalarsam" dedim. ama doğru zamanı beklerkende o kurşunu parça parça kendime sıkıyormuşum bunu fark ettim.
Şimdi değişim zamanı değerli olduğumuzu her nefes alışımızın bile başarı olduğunun farkında olma zamanı..

Bu konuyu açanlara bilgi verenlere deneyimlerini paylaşanlara ve bu korkumu fark edip bu yazıları okuduğum için kendime teşekkür ediyorum.
metco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla