Konu: Meditasyon
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2006, 05:10 PM   #3 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Meditasyon

Meditasyon bu yazıda anlatılan ve diğer birçok sonuç ve amaç için yapıldığı gibi, anın farkına varabilmek yoluyla farkındalığı artırarak kaynakla birleşme yada bağlantı kurma amaçlı da yapılan bir ritüeldir. Meditasyon sırasında içinde bulunduğunuz ana odaklanarak şimdi ve burada durumu yaşanması murad edilir. Düşüncelerin ve bedenin tam farkındalığından bir adım öteye geçip düşüncesiz bir an yakalayarak bunu başarabilmek her meditasyon için bir kaç saniyelik bir süreçtir genelde.

Ritmotransta telkinler bilinçaltındaki istenmeyen yada değiştirilmek istenen düşünce kalıplarıyla ilgilenir. Meditasyon hayatın her alanında olduğu gibi telkin dinlemede de extra verim sağlayabilir. Ama ritmotranstaki telkinlerin bilinçaltı tarafından algılanmasından sonra meditasyon yapmak bu telkinlerin etkisini artırmaz yada eksiltmez çünkü ikisi birbirinden ayrı şeylerdir.

Ancak meditasyon sırasında kendi düşünce kalıplarımızla yüzleşip farkındalığımızı sürekli kılmak yoluyla kendimizdeki ilgi gösterilecek durumları ve sebepleri keşfedebiliriz.

Ritmotrans, tespit edilen sorun yada düşünce kalıplarıyla ilgili durumlarda bilinçaltına yeni bir tarz sunar. Tekrarlar yoluyla bilinçaltına iletilen yeni mesajlar yeni düşünme ve yaşam alışkanlıkları haline gelir. Ritmotrans bunu bilinçli zihnin engelleriyle karşılaşmadan yapabildiği için daha etkili bir yöntemdir. Kişi yeniden dönüştürmedikçe alınan sonuçlar kalıcı olur.

__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla