Konu: Net LoG
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2010, 10:19 PM   #17 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Net LoG

Teşekkür ederim Cadı_bm ..

Günlüğüm en başından okunmamış olabilir diye sizin de vesile olmanızla da bir açıklama yapmak istiyorum. Hatırlatmanıza inanın sevindim. Bu fırsatı bekliyordum doğrusu.

Hedeflerimiz için yaratıcı imgeleme çalışmaları yapıyoruz. Bunu kimi gece yatmadan önce, kimisi sabah uyanır uyanmaz hayalgücünü kullanarak yapıyorlar. Hedeflerimiz netleştikçe inanın hayatımıza girmeye başlıyorlar.

Hedeflerimiz büyük ya da küçük olabilirler. Büyük hedefler için daha uzun vadeler belirlenmeli çabuk vazgeçilmemelidir.

Hedef=Enerji

Hedefe ulaşabilecek enerjiye sahp olmalıyız. Karakterimiz hedefe gitmemize engel teşkil edebilir. Gerekirse karakterimizi değiştirmeye bile uygun olmalıyız. Enerjiye sahip olabilmek için yaratıcı imgeleme yapıyoruz. Bu enerjinin bizimle çalışabilmesi için izin veriyoruz. Siz izin vermezseniz bir şey olmasının imkanı da yoktur. Hedeflerin hayata girebilmesi arzu ile kabulün dengeli olmasına bağlıdır.

Arzu=Kabul

Arzu ettiklerinizi kabul ediyorsanız hayatıza dahil olabilirler. Bunun aksini yaparak bir sonuç beklentisi sadece bir beklentidir.

İnsan canlıların içindeki en kaliteli varlıktır.

Etrafınızdaki insanlar hayatınızı etkilerler. İyi çevre insanı iyiye , kötü çevre kötüye götürür. Sizin iyi olmanızı istemeyen kıskançlık ve kin besleyen insanlaın arasında yaşıyor iseniz, yaratıcı imgeleme çalışması yaparak iyi bir sonuç elde edemezsiniz. Çünkü onların yaydığı negatif enerjiler sizi araya alır ve kısmetten keserler.

Kaliteli çevre, kaliteli yaşam getirir.

Hitap ettiğiniz insanlar sizi anlıyorlarsa ve siz hedeflerinizi onlara anlattığınızda sizi onaylıyorlarsa, kitle gücünüz oluşmuş demektir. Bu yakın üç-beş arkadaşınızla da olur. Ne kadar kalabalık sizin hedefinizi destekler ve sizin iyiliğinizi isterlerse; siz bir o kadar daha hedeflerinize yakınlaşır ve kendinizde o gücü bulursunuz. Aynı durum tersine de geçerlidir.

Sizler günlüğümü okuyarak benim iyi durumda varlıklı bir insan olduğumu düşünüyorsunuz. Ne kadar insan okursa bana o kadar iyiliği dokunuyor. Çünkü imgeleme gücünüzü benim için de kullanmış oluyorsunuz. Teşekkür ederim.

Günlüğüm hayali durumumdur. Ve özellikle yazılan yazılar maddeye dönüştüğü için hedeflerim somutlaşıyor. Ayrıca hayalgücü ile başka insanlara da büyük düşünebilmenin örneklerini verebilir isem ne mutlu bana da..!!
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla