Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 12:08 PM   #6 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Yaşam koçluğu!

Hayal abla gerçekten çok teşekkürler yazdıkların için... Benim için kendi koçlarım kadar hatta daha değerli övgüler ve senin referansın da en önemli referanslardan bir tanesi.

Son soruna da cevap vereyim fazla pazarlamaya girmeden :)

Koçluk çalışmaları eğer yüzyüze yapılacaksa müşterinin doğal ortamından - kendi evi, işyeri vb.- uzaklaşacağı bir yerde yapılıyor... Bunun için ortak karar verilen bir yer yada koçun ofisi tercih ediliyor.

Diğer şehirler için ise telefon başlıca tercih, ancak yüzyüze görüşme yapılmak tercih nedeni ise, karşılıklı anlaşılarak ve masraflar karşılanarak müşterinin yaşadığı sehirde de yapılabiliyor.
Ben genelde öncelikle o ilde yaşayan güvendiğim bir koç a yönlendirmek yada telefonla görüşmeleri sürdürmek ya da illa benimle çalışılmak isteniyor ise iki şehirden birinde bir araya gelmek yollarını izliyorum....

Bu arada değişik zamanlarda koçluk hakkında seminerler vermek yada açılan koçluk eğitimleri için farklı şehirlerde bir araya gelebiliyoruz.
İzmir için de böyle bir semineri arzu edenler olursa seve seve ücretsiz bir seminer verebilirim senin güzel yüreğine istinaden.

Sevgilerimle.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla