Okşanmamış her başta ceza gibiyim andıkça kahrettiğim..
çok güzel bi yazı,harika sevgili edaei...bak şimdi ben bu cümleyi senin yazından aldım buraya yapıştırdım...işte burda bu yukardaki cümlenin bana ait olmadıgı da belli oldukça...bu cümle bu yazıya ait degil..asla olamaz da..işte aynen babalık evlatlık ilişkisi de böyle be gülüm..aitsen aitsin,degilsen asla olamazsın....arası yok bunun..kırık dökük görüşmeler,açılamadan dökülmeler,saga sola savrulmalar...
bi de şu var,şimdi,bu en tepedeki o dehşet ifade buraya alınmayı haketti,kazandı bunu,kendi emegi onun bu..harflerin dizilişi gönlü fethediyor o muhteşem dansıyla....yani buraya ait degil ama burada ...ve burada olmayı fazlasyla hekatti...işte bu olaya ben aynen böyle bakıyorum...bana babalık yapmamışsa yıllarca,gönlüme alıntı yapmayacagım o,ifadesizliği ben...yıllarca didindim,gönlünü kazanmak için ama şimdi ,o yöne bile dönüp bakmam...haketmiyorsa kendimi paralayacak degilim....evladı peygamber iken onun degerini bilemeyip kendini ziyan eden babalar varken daha fazla kurcalamam bunu ben...demek ki ,acaba...aitsen aitsin bi şekilde oraya buraya hayatımdegişti'ye..degilsen olamazsın...