Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 05:43 PM   #2 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Yaşam koçluğu!

Merhaba Arkadaşlar,
Bireysel koçluk alanında en temel başlık Yaşam koçluğudur.
Bunun yanında Yaşam koçluğu temel yeterliliklerini alan koçlar tarafından özel bazı alanlarda uzmanlaşmak sözkonusu olabilir.

Bireysel koçluk

Koçluk ilişkisi herzaman için kişinin nerede olduğu, nereye gitmek istediği ve kişinin bu yöne doğru hareket edebilmesi için en iyi yolun hangisi olduğu hakkındadır. Gelişim ve değişim tüm hayatın ve insanlığın doğasında olan bir olgudur. İnsan dünya üzerindeki en etkin ve zeki varlık olarak doğumundan itibaren bu değişim döngüsünün içinde önemli bir yer alır. Yaşadığımız hayatları ve şartlarımızı sürekli daha iyi ve daha doyumlu yapma çabası içerisindeyiz. İşte bu gelişim ve değişim sürecinde daha etkin, hızlı ve verimli bir süreç olarak koçluk gereken desteği ve motivasyonu sağlar. Yaşamın tüm alanlarında gelişim ve değişim için en etkili süreçtir. Bireysel koçluk aşağıdaki başlıklar altında uygulamalara ayrılabilir.
Yaşam koçluğu
Kariyer Koçluğu
İlişkiler Koçluğu
Spiritüel Koçluk

Bu başlıklarıda zaman içerisinde yeni sayfalarda açarak bu konularda paylaşımlarda bulunmak niyetindeyim.

Yaşam koçluğu ana başlığı olan bu sayfada sizlerden gelen soru ve durumlara koçluk bakış açısıyla yaklaşarak telkinlerden maksimum yaralanmanızı desteklemek ve yaşamın diğer alanlarında karşımıza çıkan durumlarla ilgili koçluk araçlarını kulanmak üzere bu sayfalarda paylaşımlarınızı beklerim.

Mert ÖLÇER
İş ve Yaşam Koçu
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla