Konu: Net LoG
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2010, 01:02 PM   #14 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Net LoG

O kadar çok turist akını var ki; uçak ve sefer sayılarımız yetmez durumda kaldı. Havayolu filomuza dün 3 tane daha uçak kattık. Kuşlarımızın sayısı arttınca ister istemez yeni bir heyecan kaplıyor insanın içini.

Dün akşam bir partiye davetliydim. Otelin kapısına kadar şöförüm eşlik etti. Bu arada vakit bulmuşken şöförümün de halini hatırını sordum. Benim yanımda olmanın mutluluğunu ifade etti sadece. Çok severim Onu. O benim sadece şöförüm değil yakın arkadaşım gibidir.

Otelin kapısından girdiğimde büyük bir kalabalık vardı. Çok şık bayanlar ve beylerin mutluluk konuşmaları geçiyordu aralarında. Bir ara durup bana bakanları gördüm. Protokolde ayrılmış yerimi gösterdiler ve geçtim masama. İnsanların çaktırmadan attıkları kısa bakışları yakalıyordum. Benimle konuşmak için bahane aradıklarını hissettim bir ara. Halbuki ben insanlarla konuşmak için bahaneye bile gerek olmadığını düşünürüm. Göründüğüm kadar ciddi olmadığımı herkes bilmiyor. Ben aslında çocuk gibiyimdir.

Derken masama bir çift geldi ve müsade istediler. Ayağa kalktım ceketimin düğmesini tutarak "buyrun lütfen" dedim. Onlar oturduktan sonra ben de oturdum. Biraz hoş beş ettik, çok hoş insanlardı. Sonra da benden bir ricaları olduğunu söylediler.

Havayolu şirketimde kullanmak üzere paket yiyecek servisi işiyle uğraştıklarını, kabul edersem görüşmek için randevu istediklerini söyleyince; onlara kartvizitimi verdim ve şirketimle görüşebileceklerini söyledim.

Davet muhteşem yemekler ve muhteşem bir kalabalık ile devam ediyordu. İnsanların bakışları beni etkilemeye başlamış ve üzerime bir rehavet çökmüştü. Yere doğru bakmaya başladım artık bu kadar kalabalığın içerisinde odak noktası olmak kolay bir iş değildi. Arasıra başımı hafifçe kaldırıyor ve insanlara mutlu olduğumu gösteriyordum. Bana kadeh kaldıran insanlara Çok hafif gülümsemelerle başımı hafifçe öne eğip karşılık veriyordum.

İki saat kadar oturdum ve masama gelip gidenlerle sohbetler ettik gülüştük bazen. Derken gitme zamanım geldi diye düşündüm. Gitmek için ayağa kalktığımda resepsiyon görevlileri yanıma koştular ve davetlilerin tümü ayağa kalktılar. Bu kadar sevilip sayıldığımı hatırlatmaları çok hoştu. Kimseyi ayakta bekletmek hoşuma gitmediği için onlara el sallayarak hızla kapıya yürüdüm. Yaşadığım gece harikaydı , insanların sevgi seli mükemmel bir duyguydu.
.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla