Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 11:08 AM   #17 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü

çok sevgi ve saygı değer dj arkadaşlarım. bugünbir deneme yaptım ve başarılı buldum kendimi. eğer uygulandıysa yine hatırlatmak isterim. önce ana ekran görüntüsünde bilgisayarın en alt kısmında sağ tarafta hoparlör simgesini tıklayıp mikrofon u sessiz hale getiriyoruz, getirmezsek mikrofondan alınan ses te iletilir. konuşmak istediğiniz zaman bu kutucukta bulunan işreti kaldırabilirsiniz.
şimdi winamp shoutcast ı açınca konuşma yapmak için microphone un başındaki kutucuk standart olarak işaretli. eğer line uot u işaretleyip lock a tıkladığımızda yayın, ses kartmız üzerinden gidiyor. yani hoparlörden ne duyarsak onuda dinleyicilere aktarmış oluyoruz.
burada dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, eğer iş yerinde iseniz internet ağınızın veri transferi yavaşlayabilir msn de yazışıyorken trılink sesi dinleyicilere ulaştırılır.

saygılar ve sevgiler.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla