Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2010, 11:48 PM   #7 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Neden eskisi gibi etki göremiyorum:(

Alıntı:
sarikar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sendeki dalgalanma sanırım,iki üç aydır sürekli dinlerken herhangibir olumlu etki görmüşmüydün?Ben bir aydır HİÇ gör(e)medim
Ben 2 yıldır dinliyorum aralıklı ve artık aralıksız olarak. Dalgalanma yeni çıktıysa vay bana diyorum :)

Yani bu anlattığım his dışında o rahat, huzurlu ruh halim geri gelmişti tekrar;ama şunu söyleyeyim bu 3 ayın içinde yaklaşık 1.5 ay kadar ben kolay sayılmayacak günler geçirdim ( kendimce) 24 saat evin içinde huzursuzsun düşün... İnsan evinde huzurlu olamazsa toparlanması zor oluyor. Bu süre zarfında süperdim diyemeyeceğim;ama 2 yıldır dinlediğimden olacak çok zorlamadı beni. Pişirdi diyebilirim. Hatta iyi ki yaşamışım diyorum.
Belki seninki dalgalanmadır diyorum ben ,dalgalanma 1 hafta sürecek diye kural yok sonuçta. Belki bu zaman içinde yaşadıkların seni de zorlamıştır etkilerini görmüyorsundur onun için. Bilemiyorum ki... Bir düşün 2 ay önce ya da 2 ay içinde birşey olmuş olabilir mi etkilerini görmene engel.
Kendine soru sor bu konuda ne neden olmuş olabillir, neden böyle oldu? diye.
Sordukça yavaş yavaş niye bana olmuyor artık durumu ortadan kayboluyor.
Ben bu konuda soru sormadım kendime;ama başka konular üzerinde denediğimde çözümümü buldum belli belirsiz de olsa ( bu konuda başlardayım da :) )
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla