Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? canım benım ne demk..hepimiz arada sırada sendeliyoruz bir el olabilmissem ne mutlu.bende sendelediğimde siz yetişiyorsunuz.bu aralar bir hastalık yüzünden biraz daha dışardan bakabılıyorum hayata yoksa emınım mezun olmama günler kalmısken bende senın baktıgın yerden bakardım hayata ve hayıflanırdım.ölüm doğum ve hastalık dışındaki herşey herşey değişebilir onlar değişmiyorsa sen değişirsin..birkaç saniye yetiyor.sadece bu saydıklarım bizim elimizde değil.gerisi bizim çabamızla alahın birazda yürü ya kulum demesine bakıyor.sadece. dediğim gibi herşeyin zamanı var.ama biz o kadar sabırsızız ki.bende dahil olmak üzere..geçen otobüste bir bayanla tanıstım aşkı tam 42 yaşında bulmuş o kadar mutlu ki....bıze deseler 42yıl bekle bak aşkın hası senı beklıyor.yok derız biz ortalama bişi olsun şimdi olsun.yada canım ahmetcıgim bir akrabası odtünün sayılı bölümlerinden mezun olduçocuk 7sene bekledı.iş bulamadı ama şimdi çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk hatta çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oookk iyi bir ücret ve tam istediği bir ortamda çalışıyor.işte zamn biz elimizden geleni yapacağız.donanım eğitim gelişim çekim yasası kendi şansımızı yaratma ....vs ve bklemek.ektiğimiz tohumun büyümesini bekleme. ben yapabılıyormuyum?deniyorum..... |