Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2010, 07:22 PM   #5 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: Tanrı Ltd.Sti.'ne Faks Yollamak

Alıntı:
cymbella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SeLeNaS teşekkürederim tavsiyen için yazmanın gerçekten çok etkili olabileceğini düşünüyorum senin gibi düzenli olarak yazmaya da en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum.aslında ek olarak da şöyle bişey düşündüm sevgili shamanic in anlattığı benim için çok faydalı olan yöntemler var.bu yöntemlerden birisi de dilek kutusu oluşturmak.ben de bu teknikleri birleştirmeyi düşündüm dileğimi shamanic in verdiği olumlama cümlelerine uygun yazıp fax makinası hayalettiğim dilek kutuma atıvermek bi de küçük imgeleme-hissetme çalışması yaparsam ooo değmeyin keyfime
Kendin için uygun yöntemi sen geliştireceksin cybella Ben ilk başladığımda daha düzenli yapabiliyordum ancak şu an çok yoğun çalışıyorum ve birde kursa gidiyorum.Yinede ne olursa olsun telkinlerimi gece uyurken bilgisayarımdan dinliyorum,hafta sonlarıda bu dediğim günlükleri tutuyorum.Yani mutlaka ama mutlaka ruhumu ve hayatımı zenginleştirmek için zaman buluyorum.
Hergün daha güzel olanı yaşıyorum ve şükür ediyorum.
Sevgiyle kal.
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla