Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? pamukcum çok şükür ki üzüldüğün şey değişebilecek birşey.ya değiştiremeyeceğin imkansız birşey olsaydı.kendimizi tartarken bizden iyi durumdakilerle taratmayalaım bizden kötü durumdakilerle tartalım.ben hayatımda hiç iş sıkıntısıyla yüzyüze gemedim bilemem elbet senın hisettiklerini ancak anlamaya çalışabilirim.ama şükür ki eğitimin var donanımlısın ve her yeni gün bir fırsat..yani en azından birşeyleri değiştirebilmek için hayat her yeni günde sana şans veriyor.peki ya teşhisi konmuş tedavisi olmayan bir hastalık en çok istediğin şeyi elinden alsaydı...şükür kü umudun var şükür ki değiştirebilme şansın var.ben inanıyorum ki zamanı var pamukcm:)her meyva olgunlaştıgında gerçek tadını verır.aradığın iş kriterlerini belki düşürsen yada kendini biraz daha iş kriterlerine göre yükseltsen olabilir..bende işsizim ve hiç bir donanımım yok. ama etrefımda işsizz tek arkım da yok.anlattıklarına bakıyorum hiç birinin sihirli bir değneği yok yada torpili.sadece doğru zamn doğru yer diyorlar.bazısı hak ettıgındende iyi yerde bazıları hakettıgınden daha kötü yerde çalışıyorlar.ama işte buda bir seçim ya hayatın verdıklerını kabul edeceksın yada mücadele edeceksin.sana mücadelenden başarılar dilemekten keşke daha fazlasını yapabılseydım.amam bu kadar inanç ve kendine güvenle(yetrlı hatta fazla donanımla) eminim çok güzel kapılar sana açılacaktır.kendini yoklayacagın zamn sende olanlar la yokla..hedef seçerken sende olmayanlarla..şansın açık olsun |