Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2010, 03:21 PM   #57 (permalink)
phantomm
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sitede anlatılan zihinsel veya fiziksel değişimle ilgili olup da "inanç"la ilgili olmayan hiçbirşey yoktur.Bilinçaltının inanmadığı hiçbirşey bedende gerçekleşemez.O yüzden bilinçaltı telkinleri dinliyoruz zaten...Bilinçaltı inanaırsa değişim için bedene ve beyne talimat verir. Sonuç olarak,inanmadığınız birşeyi denemenizden hiçbirşey çıkmaz,inanmamışlığınızı doğrularsınız o kadar...
Bu biyokinezi zırvalığı konusunda aslında söylenecek şeyler daha önce söylendi,elbette herşey mümkündür ama daha önce de dedik "Halep ordaysa arşın burada kardeşim" kim değiştirdiyse göz rengini videoyu koy biz de görelim...resimlerde photoshopta hemen göz rengi değiştirilebilir ona bakmamak lazım,videoda değiştirme yapmak daha zor onu herkes yapamaz biraz işi bilmek gerekiyor...videonun da sahte olma olasılığı oldukça yüksek tabii ama bakış açımızı değiştirir böyle bir video...
Bu biyokinezi konusunda ısrar edenler keşke bunu yapabilmiş olsalar çünkü hücrede DNAlarda değişiklik yapmış olurlar o zaman ve bunun anlamı insan bedeninde herşeyin değiştirilebilmesi ve fiziksel özürlerin hastalıkların herşeyin değiştirilebilmesi anlamına gelir bu...o zaman şu göz rengi bu göz rengi filan hafif kalır olayın önemini anlatmakda...keşke yapabilmiş olsalar,bu herşeyi değiştirir,basit bir şey değildir...ama kimsede kanıt yok ,Hasan martini atıyor ve dağlar inliyor o kadar...


Şimdi bu forumda olduğunuza göre quantum fiziğinden az çok haberdarsınızdır.
Şu farklı sözlerin (sevgi,şükran,nefret) su moleküllerine nasıl tesir ettiğine dair videoları da büyük ihtimalle izlediniz.
Vücudumuzun büyük kısmı su diyoruz.Su inandığımız şeyleri bedenimizde dolaşırken yayarsa..Hücrelerimizin içine inançlarımız su yolu ile taşınırsa..
Tüm vücudumuz tüm evren gibi enerjiden oluşuyor diyoruz.Enerji esnek birşey diyoruz..
İnançları sayesinde kanseri yenen hastalar diyoruz..
E o zaman?
Bunlar gerçekleşmekte olan şeyler zaten.
Siz de demişsiniz hem tüm değişiklikler inanç meselesi.Ama ikinci paragrafınızda daha farklı bir tutum sergilemişsiniz.
Şimdi bütün vücut enerjiden oluşuyor da gözü niye ayrı tutuyoruz:) Ha elzem birşey mi?Değil belki pek çok durumda..
Ama şimdi aklıma şöyle de birşey geldi.Bazen bazı durum ve istekler başka durumlar için ön hazırlık niteliğinde olabilir.
Diyelim ki Allah göstermesin birisi ölümcül bir hastalığa tutuldu.Şimdi bu insan bu tarz konuları hiç bilmese oturup ölümü bekler.
Ama daha önce bizim burda gereksiz ve boş bir uğraş olarak nitelediğimiz göz rengi değiştirme mevzusu ile uğraşmışsa ve başarı elde etmişse bu ona o kötü durumunda bir umut ışığı yakar.Çünkü neticede nolursa olsun bu bir başarı.Ben onu başardım, sadece düşünerek vücuduma hakim olabildim diyerek, geçmiş deneyimini yeni durumuna yansıtabilir.Burda göz rengi değiştirme olayı geçmişte önemsiz bir durumken, hayati bir durumda referans alınabilecek bir konu durumuna geldi.
Yine burda ikisinin arasında dağlar kadar fark var diyebiliriz.Ama değil.İkisi de zihni doğru konuma getirme ile alakalı değil mi?Kişinin yapacağı tek şey budur.
Belki bu uç bir örnek.Ama aklıma gelebiliyorsa neden olmasın?
Tamamiyle konuya nasıl baktığımız önemli, bu doğrultuda şekilleniyor düşünceler.
Fakat şu da bir gerçek ki tarihte ya da günümüzde "orijinal" olarak niteleyebileceğimiz tüm başarılar görmediğine inanabilen cesur insanlara ait değil midir?
Bunu bir amaç değil de pratik olarak görsek mesela?Neticede zihinsel çalışmalar pratikle ilerliyor.İsteyen bu yolla da kendini geliştirebilir.
Herkese mutlu günler:)
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla