03-04-2010, 01:55 PM
|
#330 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı
uzun zaman oldu yazmadığım. bugün ilaç yazdırmaya gittim. sıra aksamış. Tam 1 saat psikiyatrın kapısında bekledim. İçerdekiler çıktılar. Kapıyı çaldım, adımımı attım. Merhaba dedim. Doktor bana baktı ve sert bi sesle: Bu saatte hasta alamam!! dedi. Ama ben ne zamandır bekliyorum dedim. Zamanında gelseydin! dedi. nedendir, bilmem; gözlerim doldu. Rahatsız etmek istemezdim; kusuruma bakmayın, dedim ve çıktım. Sabah psikolog EFT uyguladı. Biraz rahatladığımı söyleyebilirim ama her yerimde yorgunluğumu hissedebiliyorum. Dermanım yok :P Sevgili İmported Angel in yazdıklarını, ilaçtan çektiklerini okudum ama öyle bir hale gelmiştim kii. . Anlatamam, size. Eminim yaşayanlarınız vardır. Dayanılamaz oluyor, bazen birçok şey. Tek çaarem ilaçmış gibi geldi,, annem vazgeçirdi. . Ben ne olacağım?? | hala neden bu gel gıtı yasayarak kendıne ezıyet edıyosunkıııı....bak hala kararrını verememıssınn...zaten 4 aydan 4 aya ılac yazdırmaya gıdeceksınn oda sorun degıll... bak ılaçlarını kullanmaya busekılde kararsızlıkla baslarsan olmaz zaaten cunku genelde bole oldugunda bı sure sonra bırakıyolar faydası olmuyor dıeee....dusun tekrar karar verrr bak bu ılaclar senı destekleyecek ..sana cok buyuk yardımcı olacak ...tabıkı sunuda bılıorummm antıdepresanların getısıde var goturusude..ama unutmakı getırdıklerının yanında goturduklrı nekıı... tek korkum ne bılıomusun eger bıran once kararını vermezsen durum dahada cıddı olabılır ve o zamn kullandıgın ılacların adı majordepresan olurr..bu ınan bana daha kotuuu...sımdı basladıgında zatenn cok dusuk dozla baslayacaksınnn.....lutfen bı kez daha dusun!  |
| |