Sitenize yeni katıldım, ancak işim gereği aşağı yukarı 3 senedir bu tarz kişisel gelişim ile alakalı cd'ler dinlemekteyim. Her ne kadar bazen dinlemeye başlamak çok zor gelsede cd'yi bir kere başlattıktan sonra herşey değişiyor ve bu defa da kapatmak istemiyorum hatta ama neden öyle en baştan isteksiz oluyorum bilmiyorum. Neyse, şuan ki sorunum bu değil dediğim gibi sitenizi tesadüfen kşefettim ve benim bugünlerde yaşadığım sorun şöyle, 3 yıllık bir beraberliğim var ve zaman zaman özellikle son zamanlar da ona karşı öfkemi kontrol edemiyorum sebebi de kendime göre bana olan ilgi ve alakasının azlığından, daha çok önce herşey için kendini düşünüyor olmasından hayatımı yanında sürükleniyormuş gibi hissediyorum, karşılıklı sevgi bağımız var ancak emek sarfeden taraf hep benmişim ve karşılığını görmüyorum gibi geliyor, dönemsel olarak da çok büyük patlamalar yaşıyorum ona karşı buda ilişkimizi daha fazla zedeliyor, o an onun canını yakmak istercesine sonradan pişman olacağım şekilde hareket ediyorum ve konuşuyorum. Şuan böyle yaşanan son iki kavgadan dolayı bana tavır almış vaziyette ve ilişkimiz kopmak üzere istediğim bu değil ve suçluluk duyuyorum. Onu özlüyorum, şimdi tartışmadan öncesinden daha da az ilgili benimle yada bizimle alakalı olaylar ile. Ne yapmalıyım bilemiyorum, ona nasıl yaklaşmalıyım? Şuan şehir dışında ve pek fazla aramıyorum biraz kendiyle başbaşa kalması için bıraktım bende ama içim hiç rahat değil, ben bu arada çok yıpranıyorum bu ilişkinin bu sebeplerden bir çıkmaza girmesini hiç istemiyorum. Kendimde neyi düzeltmeliyim ve nasıl olacak? Yardımlarınızı ve fikirlerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler..