Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2010, 10:17 AM   #9 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözüm sana değildi elektra, yani direk buradaki bir insana da değildi. Tabi düşüncemi kısa yazdığım için öyle anlaşılmış olabilir, ama benim gözlemlerimin sonucu budur.

Ve bahsi geçen deneydeki doğum lekeleri, bir anda kaybolmaktadır; kişi gerçek kimliğine döndüğüne inandığı anda da yeniden oluşmaktadır. Bu normal bir durum mu sizce ?

Göz rengi değişmez demişsiniz. Benim yeğenim 6 yaşında.. İlk doğduğunda gözleri yeşildi.. Sonra elaya döndü.. Şimdi kısa bir süredir yine koyu yeşil.. Evet göz rengimizi genlerimiz belirler, ama iristeki pigmentlerin hayatın hiçbir evresinde, hiçbir şekilde renk değiştiremeyeceği anlamına gelmez bu...
Siz mavi gözlüler ve uzun boylular hakkında bir genelleme yaptınız ve bende doğal olarak üzerime aldım. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla diğerlerinden farkı olanlar,ender olanlar kıskanılır, herkeste bulunan değil. Neyse bu konuyu tartışmıycam.
Yine bebeklere örnek vermişsiniz, bebeklerin göz rengi tam olarak 8-9 aylıkken oturur. Bu süre zarfında göz renkleri değişebilir. Nedense her zaman değişebilenlerden örnekler duyuyorum. Bu arada kim neye inanırsa inansın artık ilgilenmiyorum. Göz rengini değiştiren birine rastlarsanız bana haber verin, gerçi rastlayamıyacağınız için sorun yok.