Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 05:02 PM   #2 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Tersten okuma

Konuya çok vakıf değilim ama benim bildiğim kadarı ile bilinçaltı tam bir şifre çözücü.
Bilinçli zihnimizle algılayamadığımız,çözemediğimiz şeyleri o hallediyor.Bİlincin dikkat etmediği,önemsemediği,anlayamadığı şeylere yöneliyor o.Ve tüm bilgileri barındırdığı için çözümleyebiliyor.

Tersten okuma derken neyi kastettiğinizi anlamadım.Ama bilinçaltını yeniden programlamak için kullanılan bir teknik var "ayna tekniği".Bilinçaltına yerleştirilmek istenen cümleler aynadaki görüntüsü ile yazılıyor ve sürekli görülebilecek yerlere asılıyor.Bilinç için bu tür yazı yabancı geldiğinden anlayamıyor ve yazı bilinçaltına devrediliyor.O da bu sembolleri çözüp alması gereken mesajı alıyor.
Bu tarz bir teknik bilinci devredışı bırakmak için kullanılıyor yani.

Bilinçaltı çok güçlü evet.Gücünü tanımlamak için "yaşantımızın bilinçaltımızda yazan inanç kalıpları ile şekillendiği"ni hatırlamak,hatırlatmak yeterli olur sanırım.