Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:03 PM   #10 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd

Zenginlik sadece para olarak düşünülmemeli. Bu bir zihinsel duruştur bence. Siz nasıl duruyorsanız paranız ona göre olacaktır. Siz nasıl bakıyorsanız paranız ona göre şekllenecektir.

Bolluk telkini bilinçaltındaki zihinsel dirençleri giderir. Direkman "şu kadar miktar" kazanmayı garanti etmez. Evrenle ilişkiler çok farklıdır, bir mataryele bağlanamaz. Para bir enerjidir, siz o enerjiyi vucudunuza kabul ettikçe varolmaya, şekillenmeye kısacası hayatınıza girmeğe başlar. Ama önce hayatınıza girebilmesi için, şu an neden hayatınızda yokluğunu hissediyorsanız; o sebepler bilinçaltınızda birikmiş ve yıllarca kabul etmiş olduğunuz blokajları açmakla mümkündür. Birinci seçenek budur. İkinci seçenek ise çevrenizdeki insanların size bolluğu nasıl aşıladığı. Aile ve yakın çevreniz yani sürekli etkileşim içinde olduğunuz insanlar parayı nasıl görüyorlarsa muhtemelen siz de onlara yakın bir bakış açısına sahip oluyorsunuz. Bu sadece parada değil, insan ilişkilerinde de aynısıdır.

Duran varlıklarımız mesela konutlar da bir zenginlik bolluk bilinciyle meydana gelen şeylerdir. Tesadüfen olabilecek şeyler değillerdir. Miras olarak kalan şeyler hariç. Miraslar nasıl varsiler tarafından parçalanıp eriyorlar? Çünkü bolluk bilinci tatile gidiyor ve insanlar o malın kendilerine yetmeyeceğini düşünerek eritiyorlar. Bir anda herkes "yokluk bilincine" sarılıyorlar.

Tek kişinin bilinçaltı, evrensel bilinçaltına uyum sağlamakta ise, ilgili zenginleri hayatına dahil edebilir. Telkinli müzikler de bu yönde başarı göstermektedir.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla