Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 10:53 AM   #50 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Cevap: 30 Günde Günlük Mucizeler

Alıntı:
Clementina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar;
Ben bugün içimden gelen bir davranışta bulundum ama sonucunu bilemiyorum.Bir bayan olarak bir erkeğe evlenme teklifinde bulundum. Kabul edip etmemesi benim için mucize gibi bir şey.Yetiştirildiğimiz toplum da malum.Genel kurallar çerçevesinde illaki hep erkeğin teklif etmesi beklenir. kendimde bu cesareti nasıl buldum bilemiyorum.Anastasya'nın çınlayan sedir ağacı kolyesini de taşıyorum.
Şimdi tüm evreni ve saf enerjileri bir araya getirsem bir yardımı olur mu?Ya da bana sizin enerjileriniz yardım eder mi?Nasıl cümleler kurup nasıl dile getirmeliyim isteğimi??
Teşekkür ederim, sağolun...
Clementina medeni cesaretinden dolayı sizi tebrik ediyorum. teklifinizi kabul ettimi merak ettim. sonucunuda yazarsanız sevinirim.
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla