Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:28 AM   #26 (permalink)
Nesira
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Alıntı:
Turhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz burda yaratmıyoruz olanı kendimize çekiyoruz.
aslında arkadaşlarda bunu biliyorlar ama... bana samimi gelmiyorlar yani.
anlatabildimmi.

allah dünyada insanı serbes bırakmıştır.
dünyada birşeyler vermez insana
bu nedenle bazen iyiler sürünür kötüler hayatını yaşar

öyle olsa sadece iyiler iyi hayat yaşarlardı ama gördüğün gibi dünyayı hristiyanlar ve yahudiler yönetiyor.

Allah dünya işlerine karışmıyor yani istediğinizi yapın ama hesabını vereceğinizi unutmayın diyor. Biz burda hiç birşey yarattığımız iddaa etmiyoruz. sadece masadaki bardağı almak için elimizi uzatıyoruz. olduğumuz yerde duralım bardak bize gelsinde demiyoruz. nitekim havadan gelmiyor. bir olay oluyor aklımıza bir çözüm geliyor. bir dostumuz yardım ediyor. vs.

Bazen elin yetişmez masayı eğersin bardak sana doğru kaysın diye, bazen çubukla çekersin, burda tekniklerden bahsederkende bunları söylüyoruz. Kitaptaki örnekte adam diyorki, 100.000 dolar yazdım tavana astım
sonra yıllar önce yazdığım kitabı yayınlamak için birileri çıkıp bana 98000 dolar verdi. yani gökten para yağdı biri gelip para çantası verdi demiyor. yaratılan birşey yok. Bilim ve din büyüklerimizin neden okumadıkları yada okuduklarını anlamadıklarını soruyorum bende.
Turhan Bey, siz iyi bir insansınız bence. Ve ilk defa sizinle aynı fikirdeyim. Çünkü ilk defa benim söylediklerime yakın şeyler söylemişsiniz.

Ama okuduklarını anlamayan inanın sadece ben değilim. Çünkü benim yorumlarıma yazılan cevaplara bakıyorum ve "yaa ben mi anlatamıyorumm" diye kendimi yiyorum. Hele de beni kendi kalıbıma sokmaya çalışmakla suçluyorsunuz ya, inanın üzerime alınmıyorum ve sizin başınızdan farklı olaylar geçmiş olabileceğini ve bu yüzden algıda seçicilik yaşadığınızı düşünüyorum. Çünkü benim yazdıklarımla sizin verdiğiniz cevaplar arasında çoğunlukla bir alâka bulunmuyor

Yaseministcim,

"Enerjiyi serbest bırakmak" durumu "teslimiyet" değil mi demişsin ya, bence öyle.. Serbest bırakarak bir tür "adrese teslim" durumu oluşturuyoruz.

Ama çekim yasasının en önemli özelliği bence, sevgili hayallerimgerçekleşiyor'un da sürekli dile getirdiği, yapabildiği, "olmuş gibi davranmak.." Asıl teslimiyet bence burada, çünkü olmuş gibi davranarak, olacağına kendimizi, zihnimizi inandırmış oluyoruz ve böylece imgelediklerimizle gönderdiğimiz enerji de en pozitifinden oluyor
Turhan Bey kızmasın ama () bir Hadis-i Şerif'te, "Allah'a, kabul edeceğine inanarak dua ediniz." buyuruluyor. "Olmuş gibi davranmak" da bu olayın zirvesi bence..
__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla