Cevap: suçluluk duygusunu aşamıyorum:(( Alıntı: cymbella Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler ellerine sağlık.şimdi verdiğin linkleri tek tek okuyacam sen bu kadar emek verdikten sonra okumayı bırak yutarım hepsini (dedim ama çok uzun mu kitap alıntısı falan demiştin dime:)))) yok yok şaka yaptım gerçekten dikkatle inceleyeceğim.bi de dekstop terapy ben de yükledim bilgisayarıma ama ben yazıları görebilyorum gerekli zaman ayarlamasını mı beceremedim bilmiyorum yoksa böle anlık yazıları görmemiz mi normali?eğer normali buysa da dikkatimi dağıtıyo napsam bilemedim:)))) |
İnan çok mutlu oldum değişim şimdiden başladı sanki :))))
Sen kendini iyi hissettikten sonra emeğin lafı bile olmaz:)
bendeki ayarlar şeffaflık :6 , soldaki hız 41 ms, sağdaki 0.1 ms, dikkatli bakarsak veya koyu bir zeminde belli oluyor ama biz onla ilgilenmiyoruz (bu sürede içimden bazı olayları düşünüyorum veya kişileri , hissetmeye çalışıyorum.)
Seni seviyorum ağızda
Özür dilerim boğaz çakrası
Beni affet kalp çakrası
Teşekür ederim güneş çakrası
arkadaşlarımız bu önerimin etkili olabileceğini düşündüler , bendeki ilk hissi de böyle oldu
Sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |