Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 10:11 AM   #8 (permalink)
Turhan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Sobn sözü ben söyleyeyim konu kapansın demekle yine ince, kibar bir uyanıklık görüyorum. Bu nedenle burda devam edeceğim. İsteyen arkadaşlar ciddiye alır isteyenler almaz.

Bazı arkadaşlar sitedeki herkese terminoloji baskısı yaparak siteyi şekillendirmek istiyorlar. Herkesin kendi istedikleri dili konuşmaları, kendi istedikleri ifadeleri kullanmaları için gizli bir baskı yapılıyor. Nedenmi çünkü kullandığın dil kimliğini belirler. Birilerinin sana kafir demesinden kortuğun için o ifadeleri kullanırsın böylece yavaş yavaş onun boyunduruğuna girersin.
Bu kadar herşeyi bilen ilahiyatçı, din büyüğü arkadaşlarımızın daha önce defalarca kendileri gibi din büyüğü arkadaşlarımız tarafından sorulan soruları (din ve bilim insanı oldukları için "yahu bu sitede bu konu daha önce konuşulmuşmu bu insanlar ne demişler araştıralım bi bakalım" demelerini beklerdim.) tekrar tekrar gündeme getirmelerinin nedeni budur bence. Çünkü taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir.
Allah ifadesinin kullanılmasının ne sakıncası var diyeceksiniz yok neden olsun ama insanlara Allah demiyorsan müslüman değilsin Nesiranın dediği gibi "Allah'a ortak koşmaktır ve dinden çıkmaya sebep olur." ifadedeki baskı ve tehdidi görüyormusunuz. Ne kadar ince ve ne kadar güçlü. Bu sitedeki 50.000 kişinin 40 bini bi yerlerde "evren gerçekleştiriyor" demiştir. ve dinden çıkmıştır.
Oysa bizim dinimiz sevgi dinidir. Bağnazlığın ne alemi var. dil şekil zorlamaları bağnazlıktan kaynakllanır. Insanların dediğine giydiğine müdahale edip sonrada ben bilmemne özgürlüğümü kullanıyorum demek te bana pek dürüstçe gelmiyor.

Sevgilerimle.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla