22-03-2010, 09:12 AM
|
#20 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nazara inanır mısınız?Sizi hiç etkiledi mi? Alıntı: newroses Nickli Üyeden Alıntı
Nazar eğer olmasaydı duasıda olmazdı.!!! Nazar Boncuk takmaları batıldır.Ama nazar değmesi vardır!!! | Alıntı: eski Nickli Üyeden Alıntı
renkli gözlü olmamama rağmen benim de nazarım çok değiyor malesef. en belirgini yıllar önce erkek kardeşime senin tırnakların ne kadar güzel dedim bir hafta geçmeden ayak başparmaklarının tırnakları batma yaptı. 2 yıl acısını çekti. ben kötü niyetle söylemedim kıskanmadım da. değişik birşey nazar. elimden geldiğince maşallah demeye dikkat ediyorum. bazen sadece gözünün takılması bile yetiyor. beğenmekte şart değil. Ama yazılarınızdan okuduğum enerjisinin yüksek oluşu kısmı hoşuma gitti bu iyi birşey =)) | merhaba arkadaşlar, güzel bir konu olmıuş ellerinize sağlık newroses, nazar boncuğu takmak batıl mı değil mi bilmem.. ama nazar boncugu takmakdaki amaç nazarı insanların aklına getirmek olduğunu düşünüyorum... eskicim hep büyüklerimiz söyler nazar sadece kötü gözle bakmakla değil çok sevdiğimiz canı gönülden sevdiğimiz çocuklarımızı anne babalar bile nazar edebilir... bunun için de ben hep kendimi bütün olumsuz ve negatif enerjilere kapatıyorum ve pozitif enerjilere açıyorum diyebiliriz diye düşünüyorum vede bunun faydalarını gördüğümüde belirtmek isterim... |
| |