Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2010, 03:00 PM   #3 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: tutamıyorum zamanı...

Alıntı:
mu@z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günleri takip edemiyorum sanki.yoksa benim algımdamı bir sorun var anlayamıyorum...eskiden daha çocukken orta yaşlı biri hayattan hiçbişi anlamadım ne zaman bu yaşa geldim dediğinde çok şaşırırdım.ama şimdi daha iyi anlayabiliyorum...keşke çocuklar gibi tek dert hangi oyunu oynasak olsaydı...

Evet aynen öyle...zaten tüm sprituel bilgilerde insanın yeniden çocukluk neşesini kazanması istenir...zaman inanılmaz bir hızla akıp gidiyor ve içinde bulunduğumuz yükseliş zamanının özel koşullarından ötürü artık geçmişte mesela 70li ve 80li yıllardan hatta 90lı yıllardan çok ama çok daha hızlı bir biçimde akıyor artık,göz açıp kapayana dek günler,haftalar,aylar,yıllar gelip geçiveriyor...Ramtha'nın dediği gibi zaten henüz hiç yaşamadık ki...çünkü yaşamak sadece nefes almak değildir insan için...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla