Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 08:59 PM   #6 (permalink)
ametist
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 446
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hiç bir gelişme yok

Alıntı:
kyigit Nickli Üyeden Alıntı
diğer olumlu etkiler kaybolacak diye korkuyorum.oysa ne güzel başlamıştım değişmeye ya oooooofffff oooofffffffff.karamsarlığa düşmek üzereyim.bir aydır kendimi hiç depresif hissetmemiştim ama bu gün şöyle bir yokladı beni.yüz vermedim tabii.alt ettim onu.ama ya bi daha olur ve baskın çıkarsa diye endişeleniyorum nolur akıl verin.
merhaba kyiğit ,bu tarz gel-gitler yaşanıcak normal,biraz sabırlı ol ve sanırım telkinleri hayatının merkezine aldın ve büyük değişimler bekledin çok kısa sürede,böyle bi iksir yok maalesef hayatta.tamam telkinlere alışma safhandı ,geçmek üzere.kendini koşullama telkinlere ama ihmal de etme sakın.zaten şartlamadığında,daha kolay gelişicek .telkinler çalarken kendi kendine sürsün hayat ve bak o zaman asıl gelişme neymiş anlıcaksın.ben de 7-8 ay kadar böyle bi duruma geldim ve hem siteyi hem de telkinleri bıraktım,sen de bunu yapma .bak yine dönüp dolaşacağın yer burası olur benim gibi .
sağlıcakla kal
__________________
Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM
ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla