Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2010, 12:20 PM   #9 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR

"Kişisel Başarının Farkına Varmak"
Talimatlar: Egzersizi okuyun, gözlerinizi kapatın ve söylenenleri yapın.

Kendinizi oldukça donanımlı bir film stüdyosunda hayal edin. Özel bir gecede çekilen görüntünüzü izlemek üzeresiniz. Bu görüntü üzerinde oynayabilecek ve tam da istediğiniz hale getirebileceksiniz.
Stüdyo, en iyi sesli ve görsel üretim araçlarıyla dolu. Ekran, gördüğünüz herhangi bir sinema ekranından çok daha büyük. Etrafınızda dönüyor ve görüntü başladığında, siz sanki gerçekten içindeymiş gibi hissedeceksiniz. Sinema salonlarının aksine, sizin stüdyonuz, görüntüdeki olayları tekrar canlandırabiliyor ve bu öyle gerçekçi oluyor ki siz üretilenle gerçek deneyim arasındaki farkı anlayamıyorsunuz.
Rahat bir sandalyedesiniz ve tüm araç gereçlere, düşünce-kontrollü erişime sahipsiniz. Değiştirmek, uyarlamak, yeni görüntü eklemek ya da uygun olduğunu düşündüğünüz herhangi birşey yapmak için düşünmeniz yeterli ve film tam da sizin istediğiniz haliyle başlamaya hazır.
Görüntünüzü seçtiğinizde, bilginizi çalmak ya da kaydetmek için görsel olarak sınırsız bir kapasiteye sahip araçlar olduğunu unutmayın;ama devam etmeden önce, size bu özel stüdyoyu nasıl kullanacağınızı anlatacağım.
Sizin şu an içinde bulunduğunuz stüdyodan, sadece çok özel insanlarda var. Bu bireylerin bazıları sporcu, bazıları iş dünyası çalışanları, bazıları bilim insanı, bazıları ise sanatçı. Mesleği siz seçin ve alanında en iyi olan insanların, kendi içsel-zihinsel stüdyolarına sahip olduklarını fark edeceksiniz. Bunun sebebi çok basit: önce işlerini burada oluşturabileceklerini biliyorlar. Bunu yaparak, dış dünyada karşılaşabilecekleri karmaşayı, riskleri ve engelleri en az seviyeye indiriyorlar. Bir sporcu buraya, en iyi oyununu ya da performansını sunan görüntüyü oluşturmak için geliyor. Bazıları eski görntüleri izleyip değiştiriyorlar. Burası, görüntüleri farklı duygularla izleyerek-örneğin suçlama, suçluluk ya da utanç yerine bağışlayıcılık ile izleyerek- eski anıların duyarsızlaştırıldığı yer. Burası tutsak edici duygulardan, korku ve düşüncelerden özgürlüklerine ulaştıkları yer.
Buraya yaşadığınız bir deneyimden -sizi tutan, bir korku, çocukluğa ait bir anı ya da sadece sizi engelleyen bir şeyden- çıkardığınız bir görüntüyle gelebilirsiniz. Bu stüdyoda, sadece görüntüyü izleyip üzerinde iyi duygular hissettiğiniz bir ürüne sahip olana dek duyguları değiştirerek bu anının hassasiyetini azaltabilirsiniz. Sonra bu yeni görüntü, hafızada depolanır ve aklın üzerinde çalıştığı görüntüye dönüşür. Eğer belirli bir hedefe ulaşmak istiyorsanız, yeni bir özgüven seviyesi deneyimleyin, sonra buraya gelip görüntünüzü oluşturun, tam istediğiniz gibi.
Şimdi, kullanacağınız görüntüyü izleyerek başlayın. Sizi mutsuz eden herşeyi değiştirin. Kendinizi, algısal açıdan zengin detaylarla donatın. Kalabalığın alkışlarını duyun ya da affettiğinizi hissedin, hangisi uygunsa. Değiştirdikten sonra görüntüyü tekrar izleyin. Bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Kesinlikle kusursuz, tam istediğiniz gib olana kadar devam edin. Yaptığınızda, bırakın, gitsin. Stüdyodan çıkın ve başka bir şey üzerinde çalışmak için bir başka günü bekleyin.
Eğer görüntünüz, olmasını dilediğiniz gibi olması için birden fazla ziyaret gerektiriyorsa, o zaman dönün ve gerektiği sürece kalın. Ancak, stüdyoya getirdiğiniz her görüntüden tamamen tatmin olana dek, başka alanlara geçmeyin.

Konu YESHAPPY tarafından (09-03-2015 Saat 04:07 PM ) değiştirilmiştir.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla