Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 08:21 PM   #5 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR

"OTOMATİK YAZMA"

Bu güçlü bir egzersizdir. Kendinizle içsel benliğiniz arasında bir diyalog yazacaksınız. Bunu yapmak için sadece rahatlayın ve içinizden gelenlere kulak verin.

Önce bir kalem ve kağıt alın ve bir diyalog yazmak için hazırlanın. İlk satıra, "Birinci kişi" yazın ve yanına bir çizgi çizin. Bir kaç satır atlayın ve "ikinci kişi" yazın, yine yanına bir çizgi çizin.
Konuşma, birinci kişi (siz) ile ikinc kişi ( yüce bilinç) arasında olacak. Bir noktada ikinci kişinin farklı bir kimliğe büründüğünü fark edebilirsiniz. Pek çok insan, meleklerle, rehberlerle ve mastırlarla iletişim kurduğunu bildirir. Bu egzersizin amacı kiminle iletişim kurduğunuz değil, iletişimin kendisidir. İkinci kişi gerçek mi, hayal mi, ego mu, geçmişten bir mastır mı ya da bildiğiniz herhangi biri mi, hiçbir önemi yok. Bu egzersiz, sizi sizinle daha sıkı temas içine sokmanın yanında, gelişiminiz ve anlayışınıza da yardımcı olacak.
İlk satıra, "Birinci kişi:" yazdıktan sonra bir soru yazın. Bir an düşünün ve çok bilge bir yanıtın geleceğini hayal edin. Yardımı olursa, kendinizi, beğendiğiniz, sevdiğiniz ve güvendiğiniz birine sorarken hayal edin. Size asla ihanet etmeyecek, sizi sadece seven ve sorabileceğiniz tüm soruların yanıtlarını bilen birini seçin. Sorunuzu bu samimiyet üzerine kurun ve basit bir soru hazırlayın. Karmaşık sorulardan kaçının. Sizin için önemli olan bir şey sorun; ama tek bir sorunun içine muhtemel tüm konuları sıkıştırmayın. Düşünmek için biraz zaman ayırın, tek bir önemli, direkt soru. Aşırı basit bir evet ya da hayır formatında yanıtlanabilir olması gerekmez. Sorunuzu yazın ve rahatlayın. Yanıtın gelmesini bekleyin ve kaydedin. Eleştirel olmayın. Yanıtı sorgulamayın ve bunun nereye varacağını tahmin etmeye çalışmayın. Sadece düşünceler geldikçe yazın. Nereye gideceğini kim bilebilir? Sadece bir sekreter gibi yazı yazmayı sürdürün.
Eğer yanıt sizi bir başka soruya götürürse, onu da, birinci kişi/ikinci kişi formatını izleyerek yazın. Herşeyi uydurduğunuzu bile düşünseniz, soru ve yanıtları yazmayı sürdürün.


Bu egzersizi en az bir hafta boyunca yapmaya devam edin. İçinizden gelenlee güvenmeyi ve onlara izin vermeyi unutmayın. Yaşamımdaki çalışmaların büyük bir bölümünü bu araç aracılığıyla yaptığımı fark ettim.



Kağıt kalemsiz denedim bi cevap alamadım kendimden:) Bir de tam anlatılan gibi deneyeceğim umarım cevaplar alabilirim.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla