Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 07:18 PM   #13 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 176
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatımı dengelemek ve hiçbirşeyden geri kalmamak istiyorum..

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hep babandan bahsetmenden dolayı annenin yaşamadığını farketmiştim soracaktım ama çekindim. Bende babamı kaybettim, ama bir kadının tek başına yaşamasıyla bir erkeğinki sanırım aynı olmuyor. Malesef sen anne görevini üstlenmişsin. Bu sorumluluk senin değil. Senin kendi hayatın var babanın kendi hayatı var. Kardeşinde var sanırım. Umarım senden küçük değildir çünkü birde onun sorumluluğunu alırsan ben sana söyleyim bu hep böyle devam eder gibime geliyor. Ben bunları neden söylüyorum, çünkü bunları gittiğim yaşam okulu seminerinden ve Şanalın kitaplarından programlarından öğrendim. Telefon edenlerde senin gibi durumu olanlar vardı ve oda böyle yorum yapıyordu bende sana aklımda kalanlara dayanarak birşeyler söylüyorum ama tabiki hayat senin. Objektif olarak uzaktan bakınca geleceğinden haklı olarak endişe duyuyor olabilirsin. Baban sorumlulukları senin üstüne yıkmış bu hiç iyi değil. Sen biran önce mezun ol. İş bul hatta şimdi öğrenciyken iş bul. Kendini kurtar ve evizede haftada bir gün temizliğe ve ütüye gelecek birini ayarla. Bunları çekim yasasıyla kesin yaparsın,otur karar ver ve bu genç yaşında kendi hayatını çöpe atma. İlerde herkesin bir ailesi var ben evlenip yuva kurmadım bu evde babamla yaşıyorum diye mutsuz olursun. Bizim çevremizde annemin kuzeni 43 yaşında gencecik bayan hayatını babasına adadı, şimdi çok pişman. O senin baban tabiki her zaman yanında olacaksın ama kendinide düşünmelisin bu bencillik değil, sadece üstünde olmaması gereken bir yük var onu üstünden atmalısın, yoksa bu kuantuma göre belin bükülür sırtında yükler artar, yada ilgiyi sen verdiğin için ve alamadığın için açığı kapatmak için ağız yoluyla gidermeye çalışırsın yani bolca yersin! Başlangıçta birazcık bencül düşün çünkü yeterince bu zamana kadar aşırı düşünceli olmuşsun ama çevrene, kendini unutmuş görünüyorsun. Gerçi bu sitenin sana baya faydası olmuş gibi, birşeylerin farkındasın aslında, ama farkında olman gereken daha önemli olan birşey senin bir an önce kendi ayaklarının üzerinde durup işinin olması ve o evden dışarı çıkman gerek. Evi temizleyecek bir bayanada yardımcı olmuş olursun hem onada ekmek kapısı olursun. Bilmiyorum bu bilgileri söylemeye hakkım yok belki ama ben senin mutluluğu hakettiğini düşünüyorum ve bu yüzdende bunları söyledim. Sende bana uzaktan gördüklerini söylersen sevinirim. Sevgiler
Imported Angel annenin hayatta olmadığını şimdi öğrendim.Çok şaşırdım ve inan çok da üzüldüm.Ama hepimiz bir gün anne babamızı yitireceğiz.ve hepimiz ölümü yaşayacağız kötü de olsa bu bir teselli bizler için.Ben ölümden sonra da bizi güzel şeylerin beklediğine inananlardanım ve sevdiklerimize orada kavuşacağımıza da.

Sen gerçekten çok güçlü bir insansın ve diğer arkadaşlarım gibi sana çok inanıyor ve seni çok seviyorum.Ayrıca Hayallerim Gerçekleşiyor arkadaşım ne kadar içten ve sevgi dolu tavsiyelerde bulunmuşsun.Çok hoşuma gitti yazdıkların.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla