16-03-2010, 02:07 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 460
62 Mesajinıza toplam 426 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim  düşünceler doğru olabilir ama hala eyleme geçmek için nasıl bir yol çizeceğiz onu hala tartışmak gerekiyor..bir karar birliğine varsak iyi olacak  sorunun sorun olduğu ve sebepleri resmen ortada...aynen konuşulduğu gibi...ve bu fikirlerde herkes de hemfikir...
ancak bunları da çok uzun konuşmak bizi çözüme değil soruna odaklatacaktır ve insanları da sıkacaktır...neler yapabileceğimize nerden başlayabileceğimize baksak iyi olucak bu noktadan sonra  | bende sonuç için karar vermek gerektiğini düşünüyorum..ama nerden başlamalı bilemiyorum.. işe bugünü doyasıya yaşamakla başlamak istiyorum hava çok eşim geldiğinde o ve bebeğimizle birlikte güzel havanın tadını çıkartmalıyım..bu forum süper ama biraz zaman öldürüyor. başında oturmak yoruyorda..biraz açık hava iyi gelecektir. |
| |