Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 07:11 PM   #18 (permalink)
muraturkom
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Atatürk rozeti

Alıntı:
OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atatürk le ilgili günümüzde oluşan yoğu düşmanlık ULUS olma talebinin neredeyse gerçekleşeceğinin görülmesindendir.
Yurtseverler olarak üzerinde yaşadığımız toprak parçasını Yurt/Vatan yapmak,İnsanları Ulus bilincine sahip kılmak için eşi görülmemiş mücadele veren Atatürkün Devrimciliğini vefa ile-takdirle ve minnetle sindirmemiz gerek.
Muraturkom tarafından açıklıkla tesbit edilen <<Bir tarikat şeyhinin >> günümüz açık anlamı;Ne yazıkki Ulus olmak yerine Ümmet oluşturup Ülkeyi bölmek isteyenlerin,daha açıkcası söylevde açıkça belirtilen ''Gaflet-Delalet ve hatta HIYANET ''tesbitininde ötesine geçmiş Hıyanet,sürekli Hayinliğe dönüşmesidir.
Aslolan Sömürgecilerin yaptığı planı Cumhuriyeti kurarak bozan Ulu Önderin mirası Ulus olma özelliğimizin yok edilmesi için bu kadar gayretkeş saldırılar düzenlenmekte ve nefret tohumları saçılmaktadır.
Konu için en içten teşekkürlerimi iletirim.
Arkadaşlar, Atatürk her şeyden önce bizim gibi bir insandı. Sözlerim ona hakaret eden şeyhler, ailelerindeki büyüklerinden öyle öğrenmiş şimdi erişkin olmuş vatandaşlarımızadır. Ben tarikat evlerine giderek toplantılarına da misafir olarak katıldım. Allah kitabından ve onun peygamberlerinden, mubarek dinimizden anlatıyorları. İnançsız bir neslin olmasını Ulu önder Atatürk istemezdi. zira o da inançlıydı. Ama hiç bir şeyhin ülkeyi laiklik dıında da yönetmesini istemedi. çünkü ülkemizde hıristyan, musevi, ataster de var. çoğunluğun azınlığa zulmüne izin vermedi. sonuç olarak Atatürk'ün , Kuranı Kerimin Türkçesini defalarca okuyup iyice anlarsak kimse diğerine öteki demez.
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla