Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 05:49 PM   #19 (permalink)
moRgana
Teğmen
 
moRgana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 76
Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
moRgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koruma kalkanını ekledim ama şu an iş yoğunluğundan böyle bir kalkanla dolaşı dolaşmadığıma yoğunlaşamıyorum.Farkında olmadan psiball oluşturma konusunda genelde çok yoğun öfkelenmişsem yada olmasını korktuğum birşey varsa onu oluşturmakda çok başarılıyım iyi olan için nasıl yoğunlaşabilirim bilmiyorum.Ben çocukken yüzmeyi ve kullanmayı resimleyerek beynimde öğrendim.Gerçek hayatta denediğimdeyse zaten resmen biliyordum.Çok uzun sürmedi öğrenmem.Sonrasında bu yetilerimi nasıl kitledim bilmiyorum.Korkularla dolaşır oldum.Bu hayat korkusunu attığımda eminim yeniden fotoğraflama ve psiball konusunda başarılı olacağım.Bu konuda ne yapabilirim ?

Her şeyi yönetmek ilk önce onu kontrol etmeye bağlıdır. Ben enelde bu durumlarda çok kişiye şunu önerdim ve çok işe yarıyor:
"Sessiz bir ortamda olun (ben karanlığı tercih ederim ve geceleri daha yoğunlaşabilirim aslında karanlık fobim vardır ama psişik işin içine girince karanlık fobim psişikte kaldığım sürece olmuyor)
aklınızdan her şeyi uzaklaştırın her şeyi unutmaya calısın yani düşünmeyin bir şey.. Enerjinizi istediğiniz gibi yönetebildiğinizi istediğinizi yapabildiğinizi hayal edin . Isterseniz (kafanızı karıştırmayacaksa tabi) arkaya müzik koyabilirsiniz . Müzik ruhun gıdasıdır nerden geliyorr :D
müzik sözsüz olursa daha iyi olur ve bunu yüksek sese değil kısık sese ayarlayın (benim tercih ettiğim iki müzik var cok seviyorum ve cok odaklanırım : Morning in madrid - Nightnoise & Enya - A day without rain)
Enerjinizi yönetebildiğinizi hayal etmeye devam edin .. hatta arada psiball oluşturabilirsiniz ya da enerjiyi hissetmek için ellerinizi kullanabilirsiniz.
Bunu yapmaya devam edin . Bu size yardımcı olur :))
Zaten her şey önce aklınızda onu yaptığınızı kabul etmekle olur. Resim yapıyorsunuz diyelim ilk önce resmi çok güzel yaptığınızu müthiş olduğunu hayal ederseniz zaten mükemmel olur :)

Sevgilerle kalın
__________________
Aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken;
Parıltıdır demiştim fikrine
Gece misali karanlıkken..
-William Shakespeare-




moRgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla