Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010, 06:09 PM   #17 (permalink)
moRgana
Teğmen
 
moRgana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 76
Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
moRgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar uçuk ta görünse aslında varolan birşey benim sorum ise şu olacak, coşkunluk hissini nasıl artırabilirim ?, kontrolsüz olarak psiball ya da başka adları her neyse fırlattığım oluyor ve çoşkunluk (veya durgun heyecan diyorum ben ona) durumlarında ortaya çıkıyor fakat ne zaman geleceği hiç belli değil , iskambil de çekeceğim kağıdı bilmek, pinpon da imkansız bir vuruşu yapabilmek şeklinde tezahürleri de olabiliyor. Ama coşkunluk durumuna bağlı olduğu kesin. Ayrıca yönlendiremediğim bu şey beni çok yoruyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yani refleks gibi bir şey mi ? Coşku panik vs durumlarında birden ortaya cıkan bir şey mi ?

Bunu yönlendirmek sizin çalışmalarınıza bağlıdır. Aklınız boş olduğu bir zamanda sessiz bir odada oturun, hiçbir şey düşünmeyin bırakın zaman aksın gitsin düşünmeyin bir şey .. siz sadece keyfinize bakın hatta cok kısık seste müzik de koyabilirsiniz (sözsüz ve klasik olursa daha iyi olur ben piyano ve keman sesinde daha iyiyim Enya - a day without day vee Morning in madris - Nightnoise özellikle.. kişiden kişiye değişir bu müzikle benim tercihim )

gücünüzü kontrol edebildiğinizi istediğiniz şekilde yönetebildiğinizi düşünün bunu beyninize inandırın .. Gücünüzü yönettiğiniz bir anı düşünün ... Bunu tekrarlarsanız size yardımcı olur

Sevgilerleeee :)))
__________________
Aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken;
Parıltıdır demiştim fikrine
Gece misali karanlıkken..
-William Shakespeare-




moRgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla