Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 11:08 PM   #44 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dersleri iyi takip etmek lazım.Ben geçen sene hiç takip etmedim.Kendim daha iyi çalıştığıma karar verip bu senede evde çalışma kararı aldım.
Aslında bitmeyecek birşey değil canım.Dersane dışında boşsan iki günde bir ders bile bitiyor yani.Ama bu tabi hızlı bir temel oluşturma çalışması oluyor.Ben ihtiyaçtan konuları çalışıp,arkasındaki konu testlerini çözüyorum.Bugün farklı kaynaktan da biraz soru çözdüm gayet iyi.Tabi tek kaynaktan bir kere çalışarak herşeyi öğrenmek mümkün olmayabilir bunu da çok farklı kaynakların sorularını çözüp eksikleri hemen tamamlama yoluyla gidereceğim inşallah.
Okuldayken bu derslerin hepsini birden görmüştük ve ben bir hafta sonunda ölçme hariç tüm konulara çalışıp gayet iyi bir temel edinmiş,sınavdan da oldukça iyi bir not almıştım.Onu düşününce yine aynı şekilde çalışabilirim dedim böyle teker teker hepsini bitircem işte.Bakalım.Ben uzun süre motivasyonumu sağlayabiliyorum istersem bu önemli bir nokta yoksa çalışılan konudan verim almak zor olur.Uzun süre boyunca kısa aralıklar vererek çalışmaya alışıksan deneyebilirsin bunu.

Burdan da böyle yapamadığımız soruları paylaşalım bilmediklerimizi öğrenelim hatta tüyolarımızı da paylaşabiliriz o da iyi olur.

Konsantre için de şöyle düşün artık sadece birkaç ay kaldı,bu aylarda birazcık yorulcaz belki ama sonrasında bir daha aynı şeyler olmayacak.Az kaldı.
Çalışmayı eğlenceli hale getirmek gerekiyor.Ben renkli kalemlerimle kocaman kocaman çizerek filan çalışıyorum.
Sonra mesela konulara göre program yapmıştım ama hergün çalışamıyorum bazen o da moralimi bozuyor programıma uymadığımı hatırlayınca.O yüzden artık bir deftere çalışıp bitirdiğim konuları,çözdüğüm soru sayısını yazıyorum tarihle beraber.Bu da benim için motive edici oldu.Altına da kendime aferin veriyorum,başarıyorum vs. gibi olumlamalar yazıyorum.

Matematiğe yeniden çalışmaya başladığımda sorularımı yazarım o zaman.Madem matematikçiymişsin:) İyi oldu öğrendiğim:P
tabi hocam mat .zevkle çözerim..ben de tarihe yoğunlaştım ve bitirdim tarih de tartışabiliriz burda..aralıklı çalışmayı deneyeceğim.
valla hocam iş kişinn kendisinde dhanede falan değil.ben dhane yi neden istedim.beni motive eder.plana programa sokar die..inş. hayırlısı..ama paylaşımlarımız artıkkça öğrenmemizde artacak die umuyor ve hemen bir paylaşım da bulunuyorum.
.coğrafyada en çok ihraç ettiğimz madenleriiz şöle
KulakBurunBoğaz(en çok hastası olan bölüm)
krom-bor-bakır
umarım doğru hatırlamışımdır