Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 04:58 PM   #300 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm Tam yakaladım karedee, uçtu gitti. Ertesi gün yine aynı saatte, yine kıpırtılar sezdim. Bi baktım yine orada. İzlemeye başladım yine. Biraz kıpırdadım; uzaklaştı. Biraz öteye gitti. Bi işim vardı, onunla uğraşırken bir ses duydum. Cama baktım, başka bi güvercin gelmiş,sessizce izliyor gibiydi benii Sonra ikisi de uçup gittiler. Tam 2 gün önce, Camdan sesler geliyor; Guukguruguukkuuguu!! Gurukkuruuugukkuuu!! Noluyoruz yaa, dedim. Camdan baktım, çaktırmadan. . Bizimkiler yine oradaa Erkek olan şişmiş, dişisine kur yapıyor Bi görseydinizz!! Evlendirme memuru olsam nikâh kıyardım oracıktaa Neyse; bi baktım dişi olan dönmeye başladı. Naz yapıyor O uzaklaştıkça erkeği takip ediyor. Ama fazla uzağa gitmiyor dişi Neyse, öyle gittiler bi 15 20 metre, derken. . 3. bi güvercin geldi Ben dikkatle izliyorum, dişi olan 3. güvercine öyyle bi gaga attı ki, doğduğuna doğacağına pişman oldu, sanırsamm Sonnra uçtu gitti, erkek olan da peşindenn Umarımm, mutlu sonla bitmiştir 5 6 gündür bilinçaltısal saçmalıklarla uğraşıyorum (o ne demekse). Yoruyor, haliyle Sanırım, toparladım kendimi. Bugün yaklaşık 20 dakika önnce SecreT i aldım. Başlamalıyııımm Fazla diyecek birşeyim de yokk aslında Huzur, Mutluluk ve Sabır hepimizle olsun Kendinize iyi bakın, sizleri seviyorum
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla