Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2010, 01:42 PM   #10 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

natura programıyla ilgili ufak bir ayrıntı daha keşfettim günlük
timer kısmında zaman ayarlanıyor ya hani...
dakikalar ve saatler rakamlarının altında sound at end diye küçük bir yazı var...bu da süre dolduğunda ne yapılmasını istediğimiz seçeneklermiş...chime,, alarm, silence ve fade out var...ben silence i seçiyordum ve süre bitince birdenbire ses kesiliyordu...o sese alışkın olan kulaklar için pek de hoş olmuyordu...ama bugün fade out u denedim...daha iyi oldu süre bitimine yaklaştıkça sesler yavaş yavaş azalarak kayboluyor bu daha güzel bir bitiş alarm ve chime ı denemedim ama adlarından belli zaten..tam gevşemişken kendimizi uyarıcı bir sesle hoplatmanın anlamı yok değil mi ? yoksa dinlenen süre boşa gidebilir..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla