Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2010, 12:55 AM   #12 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: HEDEFLERİMİZE DOĞRU BÜYÜK BİR HIZLA GİTMEK İSTERMİSİNİZ?

Sevdiği insanla evlenmek, mutlu bir yuva sahibi olmak yaşanabilecek en güzel şeylerden birisi. Siz bunu başarmışsınız, ne mutlu..

İş ve para hayatın gerçekleri malesef, çünkü herkes istediği işte çalışamıyor. Bulunduğumuz duruma şükretmek çoğu zaman daha iyi durumları çekmiştir. İşsizlikten yakınan birisi eğer sürekli yakınıyor ise; işsiz olduğunu sürekli anlatıyor ve stres yaşadığında bunu derinleştiriyorsa muhtemelen kuantum sıçraması yapmış oluyordur ve de olduğu halden daha kötü durumları kendine çekiyordur. İnsan hangi durumda olursa olsun haline şükretmeli ve bunu alışkanlık etmeli.

Hayatta daha iyisine layık olunduğu düşünülen birşey varsa; bunu hissetmeye çalışmak yardımcı olabilir. Hayrınıza ne varsa ".....hakediyorum" diye dileklerde bulunabilirsiniz.

"Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum"

"Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"



kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla